Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Ruim 100 tennistassen (tennisrugzakken en rackettassen)

Ruim 100 tennistassen (tennisrugzakken en rackettassen)


Voor je tennisracket en andere tennisspullen heb je goede speciale tennistas nodig. Een sporttas met alle ruimte voor je racket (de racketbag) en handige opbergvakken voor alle andere spullen. Een racket bag of rackettas is een grote tennistas waarin je, afhankelijk van het model, drie tot wel tien rackets kunt opbergen. Heb je aan ruimte voor één of twee rackets genoeg? Dan kun je kiezen voor een veel beter te hanteren tennisrugzak. Hier vind je meer dan 100 goede tennistassen. Kies maar uit!


Hier vind je al deze tennistassen

Meer dan 100 verschillende tennistassen kun je vinden in het overzicht alle tennistassen. Als je de voor jou beste tennistas daar niet kunt vinden! Het betreft een compleet aanbod van de tennistassen van alle bekende merken. Vooral populair zijn de tennistassen van Babolat, Wilson, Yonex. K-Swiss, Head, Dunlop, Approach-Sports en Oliver, maar je vindt er nog veel meer tennisrugtassen en rackettassen.

Tennisrugtassen

Omdat ruimte voor twee rackets meestal wel genoeg is zijn de meeste tennistassen die verkocht worden een tennisrugtas. Deze rugtassen zijn heel wat makkelijker te dragen dan de grote racket bags. Ook is een tennisrugtas goedkoper.


Een goede tennisrugzak heeft een ruim racketcompartiment met gripbevestiging, een apart goed geventileert compartiment voor je tennisschoenen en gaaszakken aan de zijkanten voor bijvoorbeeld je tennisballen en drinkfles. Ook is het belangrijk dat de rugkant van de tennisrugzak zacht aanvoelt en de draagriemen moeten comforabel aanvoelen.

Rackettassen

Aan racketbags (rackettassen) is er een grote verscheidenheid. Je hebt heel grote rackettassen, maar om de tas handelbaar te houden kun je ze beter niet overdreven groot kopen. De rackettassen voor maximaal zes tennisrackets zijn het meest gewild. Deze bieden veel ruimte maar zijn toch goed te dragen. Als een rackettas twee schouderbanden heeft kun je hem ook als rugtas dagen, maar meestal draag je ze over een schouder.


Let er bij het kopen van een rackettas op of deze een goed geventileerd compartiment voor je tennisschoenen heeft. Dit is niet altijd het geval.

In het bovenstaand overzicht van tennistassen vind je alle informatie en prijzen.
Menu :