Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Goede scheenbeschermers voetbal

Goede scheenbeschermers voetbal


Als je voetbal speelt zijn goede scheenbeschermers onmisbaar. Scheenbeschermers zijn bij voetbal verplicht en dat is niet voor niets. Zonder goede scheenbeschermers kan je scheenbeen door een trap akelig, en zelfs onherstelbaar, beschadigd raken. Maar wat zijn goede scheenbeschermers?

Wat zijn goede scheenbeschermers?

Goede scheenbeschermers zijn licht van gewicht zodat ze je niet hinderen tijdens het voetbalspel. En natuurlijk beschermen ze je benen goed tegen trappen. Het is ook heel belangrijk dat scheenbeschermers ergonomisch goed. Draag daarom altijd scheenbescherming van de juiste maat. Goede scheenbeschermers voel je nauwelijks, hinderen je niet, maar vangen wel alle klappen goed op.

Kies je beste scheenbeschermers

In het overzicht alle scheenbeschermers vind je aanbiedingen van meer dan 650 scheenbeschermers! Via handige zoekfuncties kun je daar makkelijk de voor jou beste scheenbeschermers vinden en eventueel goedkoop kopen.


Beste winkels voor scheenbeschermers

Goede scheenbeschermers koop je tegen de laagste prijs online bij de beste winkels met voetbalbenodigdheden. Goede scheenbeschermers voor voetbal worden gemaakt door grote sportartikel-fabrikanten zoals Nike, Adidas en Puma, maar ook door meer gespecialiseerde merken als Uhlsport, Masita en Stanno. Bij deze winkels koop je al deze scheenbeschermers goedkoop online.

Schenen en enkels of alleen schenen?

Scheenbeschermers beschermen de schenen, de naam zegt het al. Maar er zijn ook scheenbeschermers die tevens de enkels tijdens het voetballen beschermen. Deze scheenbescherming is dus veelzijdiger. Scheenbeschermers die alleen de schenen beschermen worden vaak via klittenband op de plaats gehouden. 

Beschermen ze ook de enkels dan hebben ze aan de onderkant een enkelsok. Soms kan deze enkelsok van de scheenbeschermer afgehaald worden zodat je een "gewone" scheenbeschermer krijgt.

Nieuw zijn de voetbal scheenbeschermers die niet veel meer zijn dan een licht en compact voorgevormd plaatje dat alleen het scheenbeen bedekt. Deze scheenbeschermers worden gedragen met een textielmanchet die over de sok heen gaat om schuiven te voorkomen.


Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over goede scheenbeschermers, de beste winkels waar je online goede scheenbeschermers goedkoop kunt kopen en we hebben een overzicht met meer dan 650 scheenbeschermers waaruit je makkelijk je beste scheenbeschermers kunt selecteren.

Menu :