Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Beste fitness apparaten en fitness benodigdheden kopen

Beste fitness apparaten en fitness benodigdheden kopen


Je eigen sportschool thuis? Alle fitnessapparatuur uit de sportschool is ook voor thuis beschikbaar, evenals alles dat nog meer met fitness te maken heeft. Hier kijken we naar de beste winkels voor alles dat met fitness te maken heeft, maar ook naar de beste fitness-apparatuur uit tests, de top 10 fitnessapparatuur en een keuzehulp om de voor jou beste fitness-apparaten te vinden.

De beste winkels voor fitness benodigdheden

Alle voor fitness vind je bij Bol.com. Daar heb je het over 55.000 artikelen. Van fitness-apparaten en fitness materialen tot voeding en fitnesskleding.

BeterSport
Ben je op zoek naar professionele fitnessapparaten? Bij BeterSport koop je de fitnessapparatuur en krachtapparatuur die je ook in de sportschool aantreft. Snel geleverd (voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis) met de mogelijkheid achteraf bij levering te betalen.

Fitnessapparatuur nodig? Fitness24 verkoopt alle soorten fitnessapparaten zoals hometrainers, loopbanden, crosstrainers, krachtapparatuur, spinningbikes e.d. Voor consument en professional, met heel veel keuze. Ook voor kleinere fitness benodigdheden kun je bij Fitness24 terecht.

Tunturi
Tunturi is in Europa de grootste fabrikant van fitness apparaten en andere benodigdheden. Alles van Tunturi kun je direct van de fabrikant kopen. Vaak met hoge korting. 

Meijers Fit & Gezond
Meijers is gespecialiseerd in hoogwaardige paramedische en fitnessartikelen. Niet alleen particulieren kopen daarom hier hun fitnessapparatuur en overige fitnessmaterialen, maar ook fitnesscentra, fysiotherapeuten, personal trainers en andere professionals.

Fitnesskoerier
Fitnesskoerier levert fitness apparaten, krachtsportartikelen en personal trainingsmaterialen. Van loopbanden, crosstrainers, halterschijven, foam rollers, halterstangen, medicine ballen, suspension trainers tot materialen voor bootcamp en crossfit. Zowel aan particulieren als aan bedrijven. Gratis verzending vanaf 50 euro in Nederland en België. 14 dagen recht op retour. Mogelijkheid tot achteraf betalen.

Amazon Fitness
Evenals Bol.com verkoopt Amazon.nl heel veel fitness apparatuur en fitness benodigdheden. Soms met hoge verzendkosten (en daarom niet interessant), maar soms ook met gratis verzenden en een hoge korting, dus neem hier altijd even een kijkje.Menu :