Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Vind de beste running belt (hardloopriem)

Vind de beste running belt (hardloopriem)


Tijdens het hardlopen heb je graag wat te drinken of je telefoon bij je. Maar waar laat je die fles? En hoe berg je je smartphone veilig op? Een running belt (hardloopriem, loopriem, runningbelt) is een heel goede oplossing. Met een running belt kun je tijdens het hardlopen makkelijk je telefoon, wat eten, wat drinken, je sleutels, geld, druivensuiker of andere spullen meenemen.

Een running belt is afgeleid van een heuptasje, maar dan helemaal geoptimaliseerd voor het hardlopen. Het ding heet niet voor niets hardloopriem, het is vormgegeven als een riem zodat het tijden het lopen niet hindert. Een running belt klappert niet tegen lichaam aan, maar sluit juist goed aan. De running belt is smal, maar biedt wel genoeg ruimte voor een portemonnee, een telefoon, wat te eten en andere spullen.


FlipBelt

Bottle belt (drinkgordel)

Drinken is wat lastiger mee te nemen. Een pakje drinken past wel in de meeste running belts, maar heb je daar genoeg aan? Vind je het belangrijk genoeg drinken bij je te hebben tijden het joggen? Kijk dan naar een running belt waarin je één of meerdere flessen kunt bevestigen.Avento


Deze hardloopriemen worden vaak drinkgordel of bottle belt genoemd en worden geleverd met bijpassende drinkflessen. Deze riemen en flessen zijn zo ontworpen dat je er zo min mogelijk last van het tijdens het hardlopen.

Kijk hier voor meer dan 300 running belts en bottle belts

Menu :