Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Gratis Formule 1 bij Ziggo

Gratis Formule 1 bij Ziggo


Ook dit jaar heeft Ziggo de Nederlandse rechten voor het uitzenden van de Formule 1. Abonnees van Ziggo digitale TV kijken daarom ook dit jaar weer gratis naar de Formule 1 races en de programma's daarom heen op Ziggo Sport. Via dit gratis sportkanaal kunnen Ziggo klanten ook naar voetbal uit de Premier League en Primera División kijken, en ook het beste van tennis, atletiek, NBA, basketbal, rugby en golf worden via Ziggo Sport gratis aangeboden.


Dit geeft Ziggo als televisie aanbieder een grote voorsprong bij liefhebbers van Formule 1 en andere sporten.

En gratis is hier ook echt gratis want ondanks deze gratis Formule 1 en andere sporten ligt de prijs van Ziggo ongeveer gelijk aan die van de KPN en andere aanbieders van digitale televisie.

Kijk hier voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen. Hieronder de basis informatie over Ziggo digitale televisie.

Digitale televisie via het kabelnet

In tegenstelling tot andere aanbieders van digitale televisie biedt Ziggo zijn internet, digitale televisie en vaste telefonie niet via het telefoonnet aan maar via het kabelnet waarop ook kabeltelevisie uitgezonden wordt. Dit heeft een voordeel ten opzichte van DSL want op het kabelnet kunnen hogere snelheden gehaald worden.

Ziggo internet

Je kunt bij Ziggo een abonnement voor internet en digitale televisie afsluiten. Één van de twee kan ook, maar de meeste mensen kiezen voor een gecombineerd pakket van internet en televisie, eventueel aangevuld met telefonie. Zoals we al schreven is internet bij Ziggo snel, tot wel 400 Megabit per seconde (afhankelijk van je abonnement). Je krijgt een WiFi router te leen zodat je overal in huis draadloos internet hebt (de Ziggo Power Promise garandeert dat). Het is ook mogelijk het modem in je bedrade netwerk op te nemen.

Ziggo hotspots

Een handige extra die je krijgt zijn de toegang tot Ziggo hotspots. Hiermee kun je gebruik maken van 2 miljoen hotspots in Nederland in de vorm van de WiFi-modems van andere Ziggo klanten. Hiervoor hoef je geen WiFi codes in te stellen of zelfs maar handmatig contact te maken. Voer je Ziggo inlog-gegevens éénmalig in op je smartphone en je maakt automatisch een veilige verbinding als je bij een Ziggo-modem in de buurt bent.

Zo kun je ook Formule 1 en andere sport en televisie kijken als je niet thuis bent zonder data te gebruiken!

Ziggo televisie

Ziggo biedt drie televisiepakketten (vanaf 18,70 euro per maand) die allen Ziggo Sport met gratis Formule 1 bevatten. Twee van de drie pakketten bevatten de mogelijkheid om on demand te kijken en om programma's terug te zien. Het TV Complete pakket wordt het meest gekozen, in de meeste gevallen samen met internet. Met Ziggo TV Complete kun je overal in huis televisie kijken, ook on demand, je kunt uitgebreid terugkijken, opnemen, live televisie pauzeren en je hebt toegang tot begin gemist en Movies & Series. Er worden meer dan 77 televisiezenders aangeboden waarvan 36 in HD.

Kijk op de bovenaan genoemde informatiepagina voor alle informatie en prijzen.
Menu :