Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Test beste ski's 2015 / 2016

Test beste ski's 2015 / 2016


Welke ski's zijn de beste? De ANWB test dat ieder jaar bij de ANWB skitest. Ski's worden immers steeds verder ontwikkeld, en worden daarom steeds beter. Stilstand is achteruitgang. Welke ski's zijn de beste in het wintersportseizoen 2015 / 2016?


De beste allround ski's 2015 / 2016

Allround ski's is de benaming voor ski's voor op de piste. Deze ski's moeten zowel op harde als zachte pistes goed presteren, en bij ieder soort  skiër, voor beginners en voor gevorderde skiërs. Wel maakte de ANWB verschil tussen damesski's en herenski's. Het waren verschillende ski's van het merk Blizzard die in deze klasse als beste uit de test kwamen. Zowel bij de herenski's en de damesski's als bij de beste koop kwamen Blizzard ski's als beste uit de test.
Kijk hier voor de resultaten.

De beste allmountain ski's 2015 / 2016

Wil je ook buiten de pistes skiën? Dan zijn andere ski's beter. Ski's die beter geschikt zijn voor losse sneeuw. De ANWB noemt deze ski's allmountain ski's, en hier komen heel andere ski's als beste uit de bus.

Bij de allmountain ski's zijn zijn de Atomic ski's die er uit springen, zowel voor dames als voor heren. Voor de waardering in deze klasse tellen de prestaties op en buiten de piste even zwaar mee. Wil je overwegend buiten de piste skiën? Dan zijn ski's van Armada beter.
Kijk hier voor de testresultaten.
Menu :