Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Voetbalschoenen kunstgras (informatie, aanbiedingen)

Voetbalschoenen kunstgras (informatie, aanbiedingen)


Voetbal kan gespeeld worden op diverse soorten ondergrond. De eisen die er daarbij aan de voetbalschoenen gesteld worden verschillen sterk. Voetballen in de zaal stelt heel andere eisen aan voetbalschoenen dan voetbal op een veld. En ook tussen voetbalschoenen voor kunstgras en voor gewoon gras zitten grote verschillen. Hier alle informatie over voetbalschoenen voor kunstgras.


Steeds meer verenigingen gaan op kunstgras spelen. Dat betekent dat je (ook al speelt je eigen club op echt gras) steeds vaker voetbalschoenen voor kunstgras nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Veel voetballers kiezen er daarom voor om twee goede paar voetbalschoenen paraat te hebben. één paar voor echt gras en een paar voetbalschoenen voor kunstgras.

Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je voetbalschoenen aanschaft die niet alleen goed zijn maar ook betaalbaar. Kijk bij de aanbiedingen voetbalschoenen voor betaalbare kunstgras voetbalschoenen en andere voetbalschoenen van topkwaliteit tegen een lage prijs.

Maar waarin verschillen kunstgras voetbalschoenen dan van voetbalschoenen voor gras? Deze voetbalschoenen voor kunstgras (ook wel artificial ground voetbalschoenen genoemd) hebben vrij korte noppen omdat je in kunstgras niet wegzakt. Ook is de plaatsing van de noppen anders. Dit is om te voorkomen dat je vast klit in het stroeve kunstgras. Het aantal noppen bij kunstgras-voetbalschoenen is ook hoger en de zool is beter bestand tegen slijtage. Van kunstgras slijt een voetbalschoen namelijk veel sneller dan van echt gras.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor de beste voetbalschoenen voor kunstgras tegen de laagste prijs.

Zie ook:

Onderwerp:
Om goed op kunstgras te voetballen heb je speciale voetbalschoenen voor kunstgras nodig. Hierboven tips en aanbiedingen van voetbalschoenen voor kunstgras.
Menu :