Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Getest: Dit zijn de beste fitness apparaten

Getest: Dit zijn de beste fitness apparaten

Thuis je eigen sportschool? Geen enkel probleem. Voor thuisgebruik zijn er heel professionele fitness apparaten te koop. En deze worden regelmatig getest. Kijk hier voor de beste fitness apparaten.

afvallen met fitness apparaten


Er zijn verschillende soorten fitness apparaten. Bijvoorbeeld de hometrainer, loopband of crosstrainer. Kijk hier voor de beste fitness apparaten uit de test.


Al deze testen zijn te vinden bij de Testen van Fitnessapparaten op TestResults.nl. Kijk daar voor de beste hometrainer, crosstrainer, loopband e.d. Hieronder hebben we meer informatie over deze fitness apparaten.

Hometrainer

Het meest bekende fitness apparaat voor thuis is de hometrainer. Het is een lekker veelzijdig apparaat waarmee je calorieën kunt verbranden (en dus afvallen), je conditie kunt verbeteren en benen, hart en longen kunt trainen. En dat alles doe je zonder je gewrichten te belasten wat een groot voordeel is ten opzichte van andere fitness apparatuur.

hometrainer thuis


Crosstrainer

De crosstrainer is ideaal voor vet verbranden en (dus) afvallen. Daarnaast verbeter je je conditie met een crosstrainer. Met een crosstrainer gebruik je al je spieren. Armen, kuiten, schouders, rug, borst, dijen, billen, heupen, allemaal zet je ze aan het werk met een crosstrainer. Een geweldig apparaat om thuis mee af te vallen.


Loopband

Een loopband (treadmill op z'n engels) is een alternatief voor buiten hardlopen. Een ideaal fitness apparaat voor iemand die graag buiten wil hardlopen, maar er overdag geen tijd voor heeft. In de zomer kun je dan 's avonds hardlopen, maar in de donkere maanden dreigt de training er onder te lijden. Niet met een loopband. Daarmee doe je dezelfde looptraining, maar dan binnen. Met een muziekje of de televisie. Bovendien kun je bij een goede loopband het parcours instellen, inclusief klimmetjes.

Roeitrainer

Roeien is één van de beste fitness activiteiten, maar de meeste mensen hebben geen kano, mederoeiers en een roeibaan in de buurt. Hoewel, met een roeitrainer(roeiapparaat, roeimachine) gaat het ook prima. Met een roeitrainer kun je intensief sporten zonder dat het al te veel tijd kost. Met een roeitrainer is je hele lichaam actief bezig. Je valt er van af, verbetert je conditie en kweekt ook nog spieren.

Spinningfiets

Met een roeitrainer roei je, met een loopband loop je hard en met een spinningfiets fiets je. De spinningfiets (spinbike) is een populair fitnessapparaat. Zowel in de sportschool als thuis. Het grote verschil tussen een hometrainer en een spinningfiets is dat je bij de spinningfiets de trappers niet kunt stilhouden. Of je wil of niet, je zal moeten doortrappen. Spinningfietsen worden ook veel gebruikt voor de training van professionele wielrenners.

Buiktrainer

Relaxed thuis je buikspieren trainen, dat kan met een buiktrainer. Met een trainingswiel, trainingsband of crunchtrainer train je de spieren in je buik. Verwacht niet meteen een sixpack, maar het voorkomt een hangbuikje. En die sixpack kun je dan in de koelkast zetten.TIP: Al deze fitness apparaten vind je tegen de laagste prijs op Beste Fitness Apparaten Kopen

Alle getoonde fitness apparatuur is van Tunturi


Onderwerp:
Je hebt verschillende soorten fitness apparaten. Op het bovengenoemde TestResults.nl vind je de beste fitness apparaten uit de test van iedere soort. Bijvoorbeeld de beste hometrainer, de beste crosstrainer, de beste spinningfiets, de beste roeitrainer, de beste loopband en de beste buiktrainer uit de test. Op Beste Fitness Apparaten kopen vind je de beste winkels om deze beste fitness apparaten goedkoop te kopen.
Menu :