Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Test beste regenbroek (voor wandelen en op de fiets)

Test beste regenbroek (voor wandelen en op de fiets)


Het vervelendste als je nat geregend wordt is dat je dan lange tijd met een natte broek rondloopt. Heel vervelend als je nat op je werk of school aankomt of als je een wandeling maakt. Met een goede regenbroek, die je over je gewone broek heen aantrekt, voorkom je dit. Maar wat is een goede regenbroek?

In een goede regenbroek kun je je makkelijk bewegen. Ook ademt een goede regenbroek goed (want anders wordt je nat van het zweet in plaats van de regen), en natuurlijk moet een regenbroek goed waterdicht zijn en goed sluiten zodat er niet via naden en openingen vocht binnenkomt. Ook is een goede regenbroek makkelijk aan en uit te doen. Maar de vraag blijft, wat is een goede regenbroek?

Dat kun je zien in de regenbroek test. Daarin zijn vier regenbroeken als beste regenbroek of beste koop aangewezen. Twee regenbroeken voor heren en twee voor dames. De beste regenbroeken zijn de outdoor broeken die tegen de zwaarste omstandigheden bestand zijn. Helaas zijn dit ook de duurste regenbroeken. Daarom zijn er ook een regenbroek voor heren en een regenbroek voor dames als beste koop aangewezen. Dit zijn goede regenbroeken voor weinig geld.

Kijk bij de bovengenoemde test op TestResults.nl voor alle informatie over deze regenbroeken.
Menu :