Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Skeelers en skates

Skeelers en skates


Skeeleren of inline skaten is een heerlijke sport, die je het hele jaar kunt beoefenen. Hoogstens ben je in de winter even uitgevroren. Maar dan kun je op schaatsen profiteren van de met skeeleren opgebouwde conditie.

Het is ook geen dure sport, afgezien van de skeelers of inline skates zelf ben je alleen nog de kosten kwijt voor de skeeler-uitrusting (helm en andere bescherming). En eventueel de inschrijfkosten voor wedstrijden als je daaraan mee wilt doen. Maar de meeste mensen kopen skeelers of inline skates alleen om in hun vrije tijd af en toe een tochtje te maken.

Wil je voor weinig geld goede skeelers of inline skates kopen? Kijk dan op de website Skeelers. Hier vind je alle informatie en aanbiedingen van skates en skeelers.

Verschil tussen skeelers en inline skates
Skeelers en inline skates lijken erg op elkaar, maar het verschil is overduidelijk te zien. Skeelers hebben vijf wielen en inline skates vier wielen. In Nederland spreken we meestal over skeelers als we het over skates hebben (in tegenstelling tot het buitenland). Een blik op de gebruikte skates leert echter dat bijna iedereen op inline skates rondrijdt. Skeelers zijn een veel duurdere variant op inline skates, langer en met grotere wielen. Met skeelers kun je hogere snelheden halen en heb je meer grip in de bochten, maar voor recreatief worden bijna altijd de kortere inline skates gebruikt.

Beste inline skates en skeelers

De beste merken voor inline skates en skeelers zijn K2, Rollerblade, Fila en Powerslide. Spex is een goedkoper merk. Kijk op de website Skeelers voor meer informatie en prijzen.
Menu :