Tips over sportkleding en andere sportbenodigdheden

Home » » Lage wandelschoen test: Dit zijn de beste wandelschoenen

Lage wandelschoen test: Dit zijn de beste wandelschoenenOpPad (onderdeel van de ANWB) heeft lage wandelschoenen getest. Dit zijn de beste wandelschoenen uit de test.


Drie wandelschoenen kregen de maximale score. Van deze lage wandelschoenen (en de andere wandelschoenen uit de test) is de Salomon Evasion 2 GTX de beste allrounder. Lage wandelschoenen zijn vooral geschikt voor wat makkelijker terrein, zoals wandelen in Nederland, maar met de  Salomon Evasion 2 GTX wandelschoenen kun je ook prima op zwaardere terreinen uit de voeten. Hou er alleen wel rekening mee dat een lage wandelschoen altijd minder steun geeft dan een hoge wandelschoen.

Ook de maximale score was er voor de Scarpa Zen Pro. Dit is een mooie moderne lage wandelschoen om te zien. Een hardloopschoen bijna. De Scarpa Zen Pro wandelschoenen zijn erg comfortabel maar minder geschikt voor slechte ondergronden dan een Salomon wandelschoenen.

De Keen Terradora is de derde testwinnaar. Deze lage wandelschoenen zijn er echter alleen in een damesmodel. Voor dames is dit wel een aanrader, want dit zijn heel comfortabele allround lage wandelschoenen voor dames.

Meer weten over deze test en de wandelschoenen? Kijk dan bij de uitslag test lage wandelschoenen op TestResults.nl. Daar vind je nog veel meer testen over alle soorten produkten.
Menu :